Bli medlem i Uppdragsklubben

Om Uppdragsklubben

Uppdragsklubben och de läromedel som vi har utgår alltid ifrån närmiljön. Vårt mål är att genom barns medfödda nyfikenhet använda närmiljön som upptäcktsplats och genom det blir kunskapen till livskunskap vilket skapar en modig, klok, stolt, trygg och välmående generation.
Läs mer här»

Är du nyfiken av dig? Då kanske du vill vara med i Uppdragsklubben. Det kostar ingenting men för att få bli medlem behöver en förälder eller lärare hjälpa dig. Som medlem får du bland annat ett medlemskort samt lite annat roligt bonusmaterial.

Alla vi som är med i klubben gillar att hitta svar på våra frågor. Frågorna kallar vi för uppdrag. Ett uppdrag är något man är nyfiken på. Här kan du läsa mer om vad är ett uppdrag är. Oftast löser vi dem på egen hand genom att fråga någon som vet, gå till olika ställen eller leta på internet. Våra uppdrag handlar nästan alltid om platsen vi bor på, vår närmiljö. Där finns massor att lära sig. Men det går faktiskt att göra uppdrag om vad som helst. Vill du veta hur man gör? Klicka här!

Om du blir medlem i Uppdragsklubben får du månadens uppdrag med mejl varje månad.

Vi ses och hörs! 
Hälsningar
Jojo och Elis