För föräldrar

Om Uppdragsklubben

Uppdragsklubben och de läromedel som vi har utgår alltid ifrån närmiljön. Vårt mål är att genom barns medfödda nyfikenhet använda närmiljön som upptäcktsplats och genom det blir kunskapen till livskunskap vilket skapar en modig, klok, stolt, trygg och välmående generation.
Läs mer här»

Hej Förälder!
Kommer du ihåg din barndoms lekar? Minns du nyfikenheten som drev dig att titta bortom staketet och hemmets trygga vrå. Minns du de första dagarna på sommarlovet när dagarna låg framför dig som en oöppnad adventskalender?
Uppdragsklubben och de böcker som vi har utgår alltid ifrån barnens medfödda nyfikenhet.  Vårt mål är att genom deras nyfikenhet använda närmiljön som upptäcktsplats. Kunskapen blir till livskunskap vilket skapar en modig, klok, stolt, trygg och välmående generation.

Men varför en klubb?
Att vara medlem i en klubb är att ingå i en gemenskap och det är kul att dela sina intressen med andra. Uppdragsklubben möjliggör känslan av att tillhöra ett gäng med nyfikna och bjuder på grupptillhörighet.

Vill dina barn eller kanske du bli gratis medlemmar i Uppdragsklubben? Klicka här!

 

”Barnen och deras pappa undersökte en tångruska för att se vad som bodde i den. Jag gillar verkligen idén och vi ska ta tag i det där igen och upptäcka mer saker tillsammans!”

—Beatrice Tjärnhell, förälder

Familjen är nyfiken på att testa vilka olika badplatser det finns i Sollentuna. Vi har hela sommaren framför oss och många härliga badplatser att prova. Först ut testar vi kvällsdop vid Torparängens friluftsbad i sjön Norrviken.

—Nyfikna mamman, bloggare